Palet Türk Müziği İlkokulu logo
Hakkımızda Eğitim Kampüste Yaşam Yetenek Sınavı Türk Müziği Müzesi Mezun İletişim Youtube kanalımız Instagram hesabımız

YETEV Dil Kampı 2024 Başarıyla Tamamlandı

YETEV Dil Kampı 2024 Başarıyla Tamamlandı

YETEV tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve İbn Haldun Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen YETEV Dil Kampı, 8-20 Temmuz tarihleri arasında İbn Haldun Üniversitesi Başakşehir kampüsünde başarıyla tamamlandı. 4. sınıf, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak planlanan bu konaklamalı yoğun İngilizce dil kampı, öğrencilerimiz için unutulmaz anılara ve önemli kazanımlara sahne oldu.

Kamp boyunca öğrencilerimiz, akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli aktiviteler ve dersler ile yoğun bir eğitim programına tabi tutuldular. Deneyimli eğitmenler rehberliğinde, İngilizce dil becerilerini geliştiren öğrencilerimiz, aynı zamanda kültürel etkinlikler ve sosyal aktivitelerle dolu bir programı tecrübe ettiler. Öğrencilerimiz yıl boyunca edindikleri dil becerilerini pekiştirmenin ötesinde, yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı da buldular.

YETEV Dil Kampı’nda emeği geçen tüm eğitmenlere, İbn Haldun Üniversitesi'ne ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bir YETEV kuruluşudur. ©2021 Palet Türk Müziği İlkokulu. Tüm hakları saklıdır. Aydınlatma Metni </code&design> Tukan Ajans