Palet Türk Müziği İlkokulu logo
Hakkımızda Eğitim Kampüste Yaşam Yetenek Sınavı Türk Müziği Müzesi Mezun İletişim Youtube kanalımız Instagram hesabımız

Mavera Projesi

Mavera Projesi

Yeni Türkiye Eğitim Vakfımıza bağlı Yenidoğu Okulları Başakşehir Kampüsü lise kademesine ait ''Mavera Projesi”nin bu ayki ayağı Palet Türk Müziği İlkokulu Kampüsü’nde gerçekleştirildi. 

Programda Kurucu Temsilcimiz Yüce Gümüş'ün liderliğinde ritim atölyesi yapıldı. Kur'an-ı Kerim ve Meşk Usulü Hafızlık Öğretmenimiz Yusuf Samet Bilkil, meşk usulleri ve nefes egzersizleri ile güzel okuma sunumlarını icra ettiler. Programın devamında; Tanbur ve Solfej Nazariyat Öğretmenimiz Ayşe Kılınç enstrüman tanıtım atölyesini, Geleneksel Sanatlar Öğretmenimiz Ömer Faruk Akyüz geleneksel sanat atölyesini, Kulüpler ve Atölyeler Koordinatörümüz ve Drama Öğretmenimiz Uğur Tutkun ise Türk Müziği Müze gezisi etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Mavera Projesi kapsamında gerçekleştirilen tüm atölyelere katılan öğrencilere teşekkür eder, farklı atölyelerde tekrar bir araya gelmek niyetiyle emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bir YETEV kuruluşudur. ©2021 Palet Türk Müziği İlkokulu. Tüm hakları saklıdır. Aydınlatma Metni </code&design> Tukan Ajans